| Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
| 1 |
8:00- 8:45 |
MN 5TTG-2/2 Usł. Gastr.
|
MN 1TTG-2/3 Wyp i zas B.
|
MN 3TTG-2/2 Usł. Gastr.
|
GŻ 1A bizn.i zarz.
|
MN 1A e_dla_bezp
|
| 2 |
8:55- 9:40 |
MN 2A-3/3 WypTechZakł
|
MN 4TTG-2/2 Zas.żywienia
|
MN 2A-3/3 Zas.żywienia
|
GŻ 1B bizn.i zarz.
|
|
| 3 |
9:50-10:35 |
MN 1A-1/1 BHP Gastro
|
MN 4TTG-2/2 Zas.żywienia
|
MN 1TTG-2/3 Wyp i zas B.
|
KK 1B-2/2 j.angielski
|
MN 5TTG-2/2 Zas.żywienia
|
| 4 |
10:40-11:25 |
MN 1A-1/1 WypTechZakł
|
MN 1TBM e_dla_bezp
|
|
KK 2A-1/3 j.angielski
|
MN 3B-2/2 Zas.żywienia
|
| 5 |
11:35-12:20 |
MN 4TTG-2/3 Usł. Gastr.
|
|
MN 1B e_dla_bezp
|
KK 2A-1/3 j.angielski
|
MN 3B-2/2 Zas.żywienia
|
| 6 |
12:35-13:20 |
Ch 4LO historia
|
|
|
|
GŻ 1TBM bizn.i zarz.
|
| 7 |
13:25-14:10 |
Ch 3LO-3/3 historia
|
MN 3TTG-2/2 Zas.żywienia
|
|
|
|
| 8 |
14:15-15:00 |
Ch 3LO-3/3 historia
|
MN 3TTG-2/2 Usł. Gastr.
|
|
|
|
|